Blog o stvareh, ki ležijo na tleh in čakajo na nas.

NAMIG: za moje povezave ali arhiv novic pritisni na tipkovnici tipko "End".

24. januar 2006

Arg! Cajta ni

Ta članek/post/pozna-kdo-kakšen-bolj-primeren-izraz? je bolj zato, da začnem delat tempo, oziroma rednost pisanja na blog. Namreč, nekaj samodiscipline mi ne bi škodilo, ker je že tako ali tako na psu. Seveda, sedaj bi itak moral počet druge stvari. Ampak. Da ne gre tema prav v nič, bom skopiral eno dejstvo z boingboinga, navezujoč se na prejšnji post:

Digital Rights Management technologies indiscriminately restrict your use of your media (for example, Google DRM requires that you use Google's Windows-only player to watch the movies you buy, and the player has to be online to phone home to Google to report that you're about to watch your movie; Apple's video locks you into Apple's players like iTunes, which restrict your playback to five "authorized" computers, and prevent you from taking screenshots; Microsoft's DRM contains innumerable restrictions, like the ability of rights-holders to flag their movies to prevent you from fast-forwarding trhough dull scenes, objectionable scenes, or commercials).

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

mogoče "prispevek" ?

ker se potem lahko čist lepo izpelje glagol "postam na blog" postane "prispevam na blog" oziroma "prispevam v spletni dnevnik" če hočeš.

Martin pravi ...

Heh, to pa je bilo hitro :) "Prispevek" naj bo. :) Človek malce težko najde besede ob treh zjutraj. :D

Arhiv